Vacature Pedagogisch medewerker | 36 uur | Utrecht Centrum

 

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor onze verticale groep voor 36 uur per week. Minder uren behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

Wie zijn wij?

Kinderdagverblijf Tomaz is een kleinschalig kinderdagverblijf met maximaal 27 kinderen per dag verdeeld over drie groepen. Op dit moment zijn we groeiend en zijn er ongeveer 15 kinderen per dag. 1 groep is verticaal en de andere groep is een horizontale baby groep. Huiselijkheid en betrokkenheid spelen een belangrijke rol binnen ons kinderdagverblijf. Ons team bestaat uit 4 meiden en wij werken fijn samen met elkaar. Flexibiliteit, mogelijkheid tot eigen inbreng en aandacht, zijn zaken die wij erg belangrijk vinden.

 

 

Wie zoeken wij?

Als pedagogisch medewerker ga jij aan het werk bij ons kinderdagverblijf. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van het eten en drinken, begeleiden bij activiteiten en zelf ook activiteiten bedenken om de kinderen een leuke dag te bezorgen! Het aantal uren van de functie is 36 uur.

 

Onze ideale kandidaat heeft een opleiding conform de CAO Kinderopvang afgerond. Daarnaast ben je creatief in het bedenken van leuke spelletjes of knutselwerkjes, flexibel, communicatief sterk en representatief.

 

Wil jij graag kinderen een onvergetelijke dag bezorgen en voldoe jij aan bovenstaande eisen? Solliciteer dan direct! Bijzonderheden: Voor deze functie dien je bereid te zijn om een VOG (Verklaring Omtrent goed Gedrag) aan te vragen en je in te schrijven in het Personenregister Kinderopvang.

 

 

Wat bieden wij jou? 

  • Een contract voor 36 uur per week
  • Een salaris conform CAO kinderopvang schaal 6: €2.047 tot €2.793 bruto per maand op basis van een fultime dienstverband van 36 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • 26 vakantiedagen op basis van 36 uur per week
  • Een pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding vanaf 11 km
 

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hanna Twelkemeijer op 06-42472762 .

Interesse? Dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief en CV. Je mag deze mail naar: binnenstad@kdvtomaz.nl

 

Contractduur: 12 maanden

Parttime uren: 36 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €2.047,00 per maand